Daniel Zugravu, directorul Decor Lux, noul sponsor al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț

0

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a organizat astăzi, 27 iulie 2023, o conferință de presă la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” din Piatra Neamț.

Unul dintre subiectele de discuție a fost legat de prezentarea noilor jucători ai CSM Ceahlăul pentru sezonul 2023-2024.

Din conducerea clubului au fost prezenți Ioan Anton Măzărianu, CEO al firmei COMES SA – sponsor principal al CSM Ceahlăul, Cătălin Anton – președinte CSM Ceahlăul, și Marin Mitran – președinte executiv CSM Ceahlăul.

De asemenea, în cadrul conferinței a avut loc prezentarea lui Daniel Zugravu în calitate de nou sponsor al clubului prin compania Decor Lux.

Principalul finanțator al clubului, Anton Măzărianu, CEO COMES, a reluat invitația către antreprenori de a sprijini echipa locală și s-a declarat mulțumit că gheața a fost spartă de Decor Lux. Deținătorul companiei, Daniel Zugravu, a fost primul care a reacționat pozitiv la solicitarea clubului pentru atragerea de noi sponsori.

Daniel Zugravu și firma sa, Decor Lux, sunt nume extrem de cunoscute printre constructori, deoarece această firma din Neamt este una dintre cele mai bune din Europa în materie de tâmplărie pentru locuințe si clădiri. Este singura firmă de acest gen care poate monta geamuri și uși la case pasive în Neamț. Firma este la fel de cunoscută și peste hotare, având foarte multe lucrări în țările UE unde calitatea primează.
Noul sponsor este un mare câștig pentru echipa de fotbal Ceahlaul care își asociază numele cu o firmă de prestigiu.

Ne-am uitat cu atenție și admirație la compania COMES și ne-am întrebat ce fel de companie dorim să fim. Și nu dorim să fim doar un producător de uși și ferestre de cea mai înaltă calitate. Dorim să ne implicăm activ în viața comunității locale, să contribuim după puterile noastre și să oferim ceva înapoi comunității cu ajutorul căreia ne-am ridicat.

Din această comunitate ne-am extras angajații datorită cărora astăzi suntem aici în fața dumneavoastră și, pe lângă faptul că suntem împreună cu o echipă de oameni muncitori și harnici, vrem să fim împreună și cu o echipă de fotbal, vrem să fim împreună și cu oameni din comunitatea locală, pentru că noi suntem pietreni, noi suntem nemțeni. Ceahlăul Piatra-Neamț poate fi un vector important al comunității locale și trebuie să fim prezenți la acțiunea, la munca și talentul unor tineri care anul acesta, la anul, vor contribui la creșterea acestui oraș.”, a declarat Daniel Zugravu.

Suporterii Ceahlăul au fost prezenți vineri, 28 iulie, de la ora 19.30, pe stadionul din Piatra-Neamț pentru a susține echipa în amicalul cu CSM Bacău. Leon Ivanov, fostul mare fundaș și căpitan al galben-negrilor, a dat lovitura de start a meciului.

Leon Ivanov a jucat în carieră doar pentru Ceahlăul și SC Bacău. A promovat cu Ceahlăul în primul eșalon în 1993, iar în 1995 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al județului. Leon Ivanov s-a retras din activitate în 1996, după ce a jucat doar în prima ligă autohtonă 173 de meciuri.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate