DANLIN XXL, peste 15 ani de experiență în producție, construcții civile și industriale, poduri și drumuri

0

De peste 15 ani compania DANLIN XXL a produs și furnizat beton de ciment pentru clienții săi, facilitând pentru orice tip de investiție accesul la o gamă diversificată de clase de beton.

Având în prim plan în momentul înființării firmei transportul materialelor și semifabricatelor, acesta se realizează în prezent cu o flotă de autoutilitare de ultimă generație pentru care este asigurată permanent asistență, astfel ca materialele să ajungă în timpul stabilit la beneficiar.

În 2013, DANLIN XXL a înființat departamentul pentru infrastructuri rutiere, reușind finalizarea și darea în folosință a zeci de drumuri publice și private, fiecare dintre contractele semnate fiind duse la bun sfârșit, fără excepție.

În toate activitățile, compania folosește utilaje și echipamente moderne pentru a utiliza resursele de timp eficient și pentru a menține prioritar un standard de calitate înalt în derularea lucrărilor. Colaborează îndeaproape cu furnizorii de top din România de echipamente grele pentru construcția infrastructurilor rutiere.

DANLIN XXL este specializată în:

  • execuție lucrări de construcție drumuri și poduri
  • construcții civile și industriale
  • producție de: agregate naturale, beton de ciment, mixturi asfaltice, emulsie bituminoasă, filler.

Scopul companiei este oferirea de soluţii eficiente în funcţie de necesităţile tuturor clienţilor, prin abordare modernă şi flexibilă, consiliere, rapiditate şi simplitate a deciziilor. Toate acestea o recomandă ca fiind un partener de afaceri valoros şi de încredere şi vă oferă garanţia unei colaborări pe termen lung.

Contact

  • Sediu: comuna Horia, județul Neamț, România
  • Email: office (at) danlin (dot) ro
  • Telefon: +40 374 004 740
  • Website: www.danlin.ro
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate