Dubiosul din Cluj care alerga femeile cu mașina pe străzi, intrând peste studente în baia căminului, a fost identificat și reținut (OFICIAL IPJ)

0

Cu câteva zile în urmă au apărut în spațiul public mai multe postări care făceau referire la un individ cel puțin dubios, pus pe urmărit femei (pe jos sau cu mașina) ajungând până în punctul în care a reușit să treacă și de paza Căminului Hașdeu 6 unde a intrat în baie peste o studentă. În urma acestor semnale de alarmă precum și a imaginilor în care s-a reușit imortalizarea individului, iată că polițiștii s-au autosesizat, au cercetat iar bipedul a fost reținut.

Vă mulțumesc și mulțumim pentru ajutor, de la share-ul ăla începe tot!

Vă iau așa în brațe pe toți și vă strâng tare, tare de tot. Nu e totul pierdut și nici toată lumea nu e de r***t. Iar asta dă încredere oamenilor că mai e încă mult bine pe lumea asta!

Excepțională mobilizare, impresionantă!

Bravo, oameni! Voi ați făcut posibilă anchetarea acestui individ, datorită vouă lucrurile s-au mișcat cu rapiditate, a transmis persoana care a sesizat această situație.

Redăm în cele ce urmează comunicatul oficial al IPJ:

La data de 7 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru 4 infracțiuni.

În fapt, la data de 5 iunie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărțuitoare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire.

În baza verificărilor și a activităților investigativ-operative demarate în cauză, polițiștii au stabilit că în perioada aprilie a.c. – mai a.c., acesta ar fi abordat studente în diferite locații publice din Cluj-Napoca, precum și într-un cămin studențesc din municipiu, manifestând o atitudine hărțuitoare față de acestea și făcându-le propuneri indecente.

De asemenea, în data de 17 mai a.c. și 2 iunie a.c., cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibiționism în spațiul public.

Ca urmare a activităților investigative și a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional.

La data de 7 iunie a.c. polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate