Eveniment automobilistic cu adrenalină în Satu Mare: Rally Raid 2022

0
captură video NSM Motorsport

Pe raza județului Satu Mare, respectiv municipiul Carei și localitățile arondate, se va desfășura o etapă a Campionatului Național de Rally Raid 2022. Mai multe detalii aici – click.

În acest context, efectivele de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Carei vor desfășura activități de fluidizare a traficului, prevenire și combatere a evenimentelor negative ce pot aduce atingere liniștii publice, pentru asigurarea și menținerea unui climat de siguranță a cetățenilor.

Astfel, traficul va fi restricționat în totalitate în perioada 09-12 iunie, pe strada 1 Decembrie 1918 și până la intersecția cu strada George Coșbuc.

Informăm pe această cale locuitorii municipiului Carei despre faptul că vineri, 10 iunie a.c., se va desfășura o etapă automobilistică pe traseele Sâi- Chilia, respectiv Poiana Codrului- Chilia, urmate de o probă specială (Rally Show) pe traseul: strada 1 Decembrie 1918-Bulevardul 25 Octombrie (până în proximitatea Spitalului Municipal Carei)-strada Calea Armatei Române-strada Ignișului-sens giratoriu (intersecția străzilor Mihai Viteazu-Piața 1 Mai)-revenire strada 1 Decembrie 1918.

Sâmbătă, 11 iunie a.c., va avea loc o etapă automobilistică pe traseul Curtuișeni- Sanislău- Valea Vinului- Curtuișeni.

În ceea ce privește traficul rutier de mare tonaj, dorim să facem precizarea că acesta va fi deviat pe varianta ocolitoare a municipiului Carei.

Având în vedere aspectele precizate anterior, recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să manifeste atenție sporită și să respecte normele rutiere aflate în vigoare, prin adoptarea unui stil de conducere preventiv-reactiv și a unei conduite de responsabilizare benefice atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.

a transmis IPJ Satu Mare.
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate