Explozie la un bloc de garsoniere. O victimă transportată la spital, alte 40 persoane s-au autoevacuat (IMAGINI)

0

În data de 27.05.2022, ora 19.46, în urma apelului primit prin S.N.U.A.U 112, pompierii au fost anunțați despre producerea unei explozii neurmată de incendiu la un imobil, P+4E, la etajul 1, la un bloc de garsoniere, situat în municipiul Lugoj, pe strada Aleea Brazilor.

A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și au fost trimise la locul intervenției următoarele forțe și mijloace: 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de Salvare și Intervenție la înălțimi, 1 ambulanță S.M.U.R.D tip B, cu un efectiv de 10 subofițeri conduși de Șef Gardă de Intervenție.

De asemenea au fost alertate și autorități locale cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență precum Delgaz Grid, E-Distribuție, Inspectoratul de Stat in Construcții. La sosirea la locul intervenției după efectuarea recunoașterii s-au constatat următoarele: deflagrația s-a produs la etajul 1, în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa apartamentului și geamul. În interiorul apartamentului se afla o persoană de sex feminin, aproximativ 23 ani ce prezenta arsuri de gradul II pe ambele antebrațe, aproximativ 9% din suprafața corpului. Aceasta a fost predată de echipajul S.M.U.R.D unui echipaj S.A.J cu medic, sosit ulterior la locul intervenției. Victima a fost transportată la Compartimentul Primire Urgențe din cadrul spitalului Municipal Lugoj. Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 locatari, a transmis ISU Timiș.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate