Explozie urmată de incendiu. Un bărbat cu arsuri la nivelul feței, 3 autoturisme avariate și alte pagube. Aproximativ 30 persoane s-au autoevacuat (IMAGINI)

0

Explozie urmată de incendiu în municipiul Târgoviște, str. Popescu Radu, nr. 2, bl. 24A, Sc. A, et. 1, în jurul orei 02.00, noaptea trecută.

A intervenit Detasamentul Targoviste cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de sescarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru lucru la înălțime. Explozia a fost urmată de un început de incendiu (au ars furtunul de la aragaz si materiale textile). In urma incendiului a rezultat o victima care a suferit arsuri la nivelul fetei. Au fost afectate usa de la intrarea blocului, usa, ferestrele si balconul apartamentului si doua autoturisme aflata in fata blocului. S-au autoevacuat cca. 30 persoane. Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuata de pompieri și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmbovita prezent la locul evenimentului. La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

ISU Dâmbovița

Imagini de la locul evenimentului:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate