Fetiță dispărută seara trecută. Dacă ați văzut-o sau aveți informații utile, apelați „112”

0

[ACTUALIZARE]: În urma activităților complexe de căutare desfășurate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în noaptea de 30/31 mai a.c., tânăra în cauză a fost depistată pe raza județului Teleorman, într-un tren ce se deplasa pe ruta București – Arad. Aceasta se află în custodia polițiștilor brașoveni. Din primele verificări, tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

*************************

Secția de Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată de către un bărbat din localitatea Premjer, județul Brașov cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani și 9 luni a plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 mai a.c., în jurul orei 17,40 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,50 m, greutate circa 40 kg, fața ovală, ochi căprui, păr lung, blond, fără semne particulare. La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu bluză de trening cu mânecă scurtă, de culoare roz cu gri, ce are imprimeu pe spate cifra 12, pantaloni tip trening de culoare gri, încățăminte sport de culoare alb cu negru. Tânăra este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. ​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Informare transmisă de IPJ Brașov

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate