Final tragic pentru doi bărbați din localitatea bihoreană Olosig. Posibila cauză: electrocutare

0

Miercuri, 24 august, la ora 21.32, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săcueni au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie de 42 de ani, din localitatea Olosig, județul Bihor, că aceasta l-a găsit inconștient pe soțul său, un bărbat de 45 de ani, din Olosig, pe o scară metalică, rezemată de vie, în curtea locuinței personale, pe care urcase să facă reparații la instalația folosită pentru încălzirea apei din locuință.

În ajutorul bărbatului de 45 de ani a sărit un alt bărbat, de 60 de ani, vecin al familiei, care a urcat pe scară la rândul său, încercând să îl coboare de acolo, însă, în momentul în care l-a atins, a rămas, de asemenea, inconștient.

Ulterior, vecinii acestora au decuplat instalația electrică a locuinței și au coborât cele două victime de pe scară.

Din nefericire, în ciuda intervenției echipajelor medicale și a îngrijirilor acordate, cele două victime au decedat la fața locului.

Din investigațiile efectuate de polițiști, nu există suspiciuni ca bărbații să fi fost victime ale vreunei infracțiuni.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Săcueni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie, este 112 – APEL DE URGENŢĂ

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate