(FOTO) Un bărbat care transporta lemne fără documente legale a fugit în pădure la vederea polițiștilor, abandonând utilajul

0

Bărbat depistat pe raza localității Ramna, în timp ce transporta material lemnos, fără documente legale

Marți, 29 martie, polițiști de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au depistat pe raza localității Ramna, un tractor neînmatriculat ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos. La vederea polițiștilor, conducătorul tractorului a fugit în pădure abandonând utilajul, care a fost ridicat de polițiști împreună cu semiremorca, în vederea clarificării situației.

Ulterior a fost solicitat sprijinul unui pădurar de la Ocolul Silvic Bocșa Română pentru măsurarea cantității de material lemnos, rezultând un volum de 3.88 metri cubi de lemn, din speciile cer, stejar și carpen. În urma verificărilor s-a constatat că materialul lemnos ar fi fost sustras de bărbatul în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitate, care conducea utilajul la momentul depistării, urmând a se stabili proveniența materialului lemnos. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Sursa/Foto: IPJ Caraș-Severin

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate