(IMAGINI) Carambol pe DN 5: au fost implicate două autotrenuri, o autoutilitară și un autoturism

0

Accident rutier, pe DN 5 București-Giurgiu, între localitățile Uzunu și Plopșoru

Au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară și un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cele două autoturisme au fost scoase în afara părții carosabile a transmis Nicoleta Beianu, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

UPDATE: ISU Giurgiu a revenit ulterior asupra comunicatului transmis precizând că au fost implicate 2 autotrenuri și nu unul așa cum s-a anunțat inițial.

UPDATE IPJ Giurgiu:

Astăzi, 28 aprilie a.c., ora 05:32, pe D.N.5, km. 46, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 2 autotrenuri și 2 autoturisme. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto, 2 cetățeni bulgari, un bărbat de 21 de ani și o femeie de 23 de ani și 2 cetățeni ucrainieni, de 54 si 57 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate