(IMAGINI) Moartea și-a luat un nou tribut. Tânăr de 18 ani decedat într-un cumplit accident rutier

0

În această seară (n. red: seara trecută) pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DJ 401 A, între localitațile Floresti și Stoenești. Au fost implicate două autoturisme, găsite răsturnate în afara părții carosabile.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit încarcerat într-unul din autoturisme, fiind nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras. Acesta se află în stop cardio-respirator și i se efectuează manerve de resuscitare. Alți doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 35 de ani, conștienți, au fost transportați de paramedicii SMURD la un spital din capitală. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Pompierii vor acționa pentru sablarea părții carosabile după finalizarea activităților specifice de cercetare efectuate de către Poliție.

ISU GIURGIU

În această seară, ora 20.45, Poliția oraș Bolintin Vale a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, între 2 autovehicule, pe DJ 401 A, între localitățile Floresti si Stoenesti. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, de 18, 23 și 35 ani, din comuna Floresti Stoenesti, doua dintre acestea fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar celei de 18 ani i se efectuează manevrele de resuscitare.

IPJ GIURGIU

Din nefericire, medicul de pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a declarat decesul tânărului.

Potrivit surselor, șoferul gonea cu o viteză amețitoare. Acul a rămas blocat la 160 km/h….

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate