Impact fatal între 2 camioane: o persoană a murit, alte două în stare gravă (VIDEO)

0

Polițiștii rutieri au fost sesizați în această dimineață cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 7, în județul Vâlcea.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un bărbat în timp ce conducea un autotir pe DN7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor 2 persoane. La fața locului s-a deplasat și un echipaj smurd, care a transportat victimele la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat total.

IPJ Vâlcea

Comunicat ISU Vâlcea:

In aceasta dimineata, la ora 05.03, angajatii din cadrul ISU Valcea au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localitatii Brezoi-Proieni accident in care au fost implicate doua TIR-uri. In urma producerii accidentului, unul a luat foc. Pentru remedierea situatiei, intervin sase autospeciale de interventie ( 1 ASAS si 1 SMURD de la GI Brezoi, 1 Descarcerare de la GI RM. Valcea si 3 echipaje ale SAJ.) Traficul este blocat total Potrivit estimarilor preliminare au rezultat 3 victime: 1 victima de sex masculin, de nationalitate romana, care a fost gasit incarcerat, constient. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ si transportat la UPU Valcea; 1 victima de sex feminin, de nationalitate romana. Aceasta a fost expulzata prin parbriz. Din pacate a fost gasita inconstienta, a fost preluata de un echipaj SAJ si transportata la UPU Valcea; 1 victima de sex masculin, de nationalitate turca, a fost gasit incercerat, fara semne vitale. A fost descarcerat. In timpul interventiei, victima constienta a strigat dupa o persoana pe nume Alina, astfel ca se considera ca ar mai putea exista inca o victima. Deocamdata nu a fost gasita, dar zona este cercetata in continuare. Camionul condus de cetateanul de nationalitate turca transporta seminte de floarea soarelui, iar camionul condus de cetaeanul roman transporta borcane cu mustar. Traficul rutier este in continuare blocat pe ambele sensuri. Se lucreaza pentru deblocare si restabilirea starii de normalitate.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate