Impact FATAL pe șosea, noaptea trecută: o persoană proiectată în afara autoturismului a murit, alte 4 victime transportate la spital (IMAGINI)

0

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină noaptea trecută, în localitatea Nazna, în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme.

La locul accidentului s-au operaționalizat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD – C1 – Terapie Intensivă Mobilă și B2, precum și un echipaj medical SAJ, la sosirea echipajelor constatându-se faptul că în urma impactului frontal între cele două autoturisme au rezultat 5 victime.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea a două victime de sex masculin și feminin care au rămas blocate în unul dintre autoturisme. Acestea au fost preluate, odată cu alte două victime de sex masculin implicate în accident care au suferit leziuni, de echipajele medicale și transportate la UPU Târgu Mureș pentru îngrijiri suplimentare.

Din nefericire, medicul a declarat decesul pentru o victimă care a fost proiectată în afara autoturismului suferind leziuni incompatibile cu viața. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor. Circulația a fost blocată pe toată durata intervenției a transmis Sg.maj. Oltean Georgiana – purtător de cuvânt al ISU Mureș.

Condoleanțe familiei!

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate