IMPORTANT! Formularul pentru localizarea pasagerilor, documentul care devine obligatoriu la intrarea în România. Ce trebuie să știm

0

PLF – Passenger Locator Form (n. red: formularul pentru localizarea pasagerilor) va deveni obligatoriu începând cu data de 20 decembrie pentru toate persoanele care intră pe teritoriul României. Documentul va trebui completat ONLINE cu 24 de ore înainte de a ajunge la graniță și va cuprinde informații precum: nume și prenume, cod numeric personal, numărul de telefon, țara din care se vine precum și adresa la care se va merge.

România permite totuși completarea PLF încă 24 de ore de la sosirea în țară iar cei care nu respectă această măsură riscă amenzi cuprinse între 2000 și 3000 de lei.

Raed Arafat a declarat că acest formular este OBLIGATORIU pentru toată lumea, inclusiv pentru cetățenii care vin țările Uniunii Europene pentru a facilita urmărirea contactelor în cazul în care pasagerii au fost expuși virusului. Documentul se va putea completa online pe site-ul PLF.GOV.RO începând cu data de 20 – în acest moment, cei care accesează platforma vor observa următorul mesaj:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate