Încă un copil și-a pierdut viața la scăldat. „Azi, Gabriel este un înger alături de îngerii Lui Dumnezeu”

0

4 iulie, o zi aparent normală în familia lui Gabriel, până spre seară când el împreună cu mai mulți copii, printre care și un frățior, au plecat la scăldat. Într-o secundă totul se transformă într-un coșmar: fratele său este prins de curenți, Gabriel reușește să îl salveze însă pe el nu-l mai vede nimeni ieșind din apă.

În jur nu se aud decât țipete, groază, teamă, dar și o fărâmă de speranță că va fi găsit la timp. Oamenii sună disperați la 112 cerând ajutor, în câteva minute încep să se audă sirenele urlând, echipajele de la Poliție și pompieri ajung deja la fața locului, încep căutările…

Toată lumea așteaptă pe marginea apei cu inima cât un vărf de ac și cu pumnii strânși. Gabriel era un copil extraordinar, un copil bun, iubit de toți, un copil premiant, cuminte și frumos.

După mai bine de o oră, băiatul este găsit de Pompieri și adus la mal. Din păcate inima lui a încetat să mai bată, însă cu multă speranță în suflet, echipajul SMURD începe imediat manevrele de resuscitare. Minutele trec, toată lumea se roagă pentru viața lui Gabriel, însă după aproximativ o oră, medicii realizează că nu mai pot face nimic, inima băiatului nu a mai vrut să bată din nou.

Gabriel avea doar 14 ani, crescuse într-o familie simplă, modestă, cu o bogăție spirituală aparte, lucru care l-a îndemnat pe băiat să pună pe primul loc viața fratelui său. O familie de oameni foarte muncitori, care au nevoie în aceste momente de sprijinul nostru.

Doamna Carmen Suciu, cea care le-a fost alături ani de-a rândul, a transmis un mesaj prin care ne roagă pe toți să ajutăm această familie să-și poată conduce copilașul pe ultimul drum așa cum se cuvine.

„Azi, Gabriel este un înger alături de îngerii Lui Dumnezeu! Haideți împreună să le dăm o mână de ajutor! Cei care doriți să ne ajutați, să-l putem înmormânta creștinește, cu mentiunea: Gabriel înmormântare!”, a transmis Doamna Carmen Suciu, liderul Asociației Născută Înger.

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut 0742451007

Este al patrulea înec care are loc doar în judeţul Neamţ, de la începutul acestei luni.

Zilele trecute, un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa încercând să-şi salveze sora mai mică de la înec. Deşi a sărit imediat în ajutorul fetei de 17 ani, niciunul dintre cei doi nu a supravieţuit. Un alt caz s-a petrecut în Ștrandul din Piatra Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate