Incendiu mortal noaptea trecută. Un bărbat a fost găsit carbonizat sub tavanul care s-a prăbușit (GALERIE FOTO)

0

Un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a pierdut viața, iar mama acestuia a suferit arsuri în urma unui incendiu ce a avut loc seara trecută în localitatea Goleasca.

Pompierii au găsit-o pe femeia în vârstă de 63 de ani în curtea casei, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului. Aceasta a fost preluată de paramedici și transportată, de urgență, la spital. Locuința ardea violent, iar pompierii au început acțiunea de stingere, concomitent cu cea de căutare a bărbatului.

Din nefericire, acesta a fost găsit carbonizat într-una din camere, sub tavanul care s-a prăbușit. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (folosirea benzinei în apropierea unei lumânări). La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Detașamentului Bolintin Deal și Detașamentului de Pompieri Videle (ISU TR), cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ, atransmis Nicoleta Beianu, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Condoleanțe familiei!

FOTO: ISU GIURGIU

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate