Intervenție extrem de complexă: incendiu violent la o hală din Dej cu risc de prăbușire totală a construcției. A fost emis mesaj RO-ALERT (VIDEO)

0

În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical. Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire (ISU Cluj).

Reactualizare incendiu hală Dej: Incendiul se manifesta în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia. (ISU Cluj)

Reactualizare incendiu: a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către terminalele mobile din municipiul Dej și localitățile limitrofe. (ISU Cluj)

13/05 – ora 09.15 Reactualizare intervenție pentru stingerea incendiului de hală din municipiul Dej:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au supravegheat și au refulat apă pe tot parcursul nopții în zona incendiului care a distrus hala din municipiul Dej. În momentul de față se mai acționează la fața locului cu o autospecială de stins incendii și o motopompă pentru lichidarea focarelor care mai ard izolat, sub părțile prăbușite din structura halei” (ISU CLUJ)

Video de la intervenția pompierilor:

Revenim cu noi date.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate