Între viață și moarte – Un moment de slăbiciune urmat de un gest dramatic: bărbat salvat la limită în această seară

0

[ACTUALIZARE] Din păcate, bărbatul a decedat în timp ce era transferat de la Spitalul Curtea de Argeș către Spitalul de Județean de Urgență Pitești.

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicția de a se apropia de fosta soție, a afirmat că se va sinucide, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta.

În urma afirmațiilor celui în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu voluntari din cadrul unei asociații off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află. Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălțime, având un ștreang legat de o creangă și de gât, precum și mâinile legate.

Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol. Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, și a tăiat ștreangul, iar pompierii aflați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcții vitale.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate