Ironie sumbră: o femeie și-a pierdut viața în timp ce se îndrepta spre o înmormântare. Coliziune violentă cu un ansamblu agricol nesemnalizat, cu farurile stinse

0
Foto: captură video observatornews

La data de 07 iunie, a.c., orele 22:10, am fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că pe DN52, între localitătile Furculești și Crângu, județul Teleorman, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN52, la km 22+40 m, a intrat în coliziune cu un ansamblu agricol format din tractor și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bogdana, județul Teleorman.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 53 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturism și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului tractorului și 0,0 mg/l alcool pur expirat în cazul conducătorului autoturismului. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, a transmis IPJ Teleorman.

Potrivit observatornews, autoturismul a intrat direct într-un tractor plin cu baloți de fân, nesemnalizat şi cu farurile stinse.  Familia aflată în maşină se îndrepta spre o înmormântare în momentul accidentului.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate