Îți place să dormi? Ei bine, poți câștiga 1500 dolari în 30 de zile. O companie caută „Nap Reviewers”

0

Da, poți fi plătit pentru a dormi. Vă asigurăm că nu este o glumă iar celor mai somnoroși din fire le spunem că pot câștiga o sumă frumușică de pe urma acestui lucru.

Compania Eachnight este în căutarea a 5 persoane dispuse să testeze câteva teorii legate de avantajele sau dezavantajele somnului. Cei selectați vor primi suma de 1500 de dolari pentru un studiu care se va întinde pe parcursul a 30 de zile.

Potrivit anunțului, compania a precizat următoarele:

Pe parcursul a 30 de zile, „somnoroșii” noștri dedicați vor trebui să participe la o varietate de experimente care testează teorii, cum ar fi cea mai bună durată de somn pentru a te simți împrospătat, efectele somnului asupra nivelului general de oboseală și efectele somnului asupra memoriei, motivației și productivității. Persoanelor li se va cere să participe la un apel video înainte și după fiecare experiment, pentru a se asigura că își înțeleg pe deplin sarcinile și să completeze un chestionar verbal care detaliază experiențele și rezultatele lor. În schimbul participării lor, fiecare „Revizor Nap” va primi o plată de 1500 USD la sfârșitul perioadei de testare. Dacă credeți că sunteți persoana potrivită pentru job, vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos.

Condiția obligatorie este ca cei care se înscriu să aibă vârsta minimă de 18 ani (împliniți la momentul transmiterii formularului). De asemenea, deși aplicanții se pot înscrie și deci participa la studiu din orice colț al lumii, aceștia trebuie să cunoască destul de bine limba engleză pentru a putea urma instrucțiunile și a scrie ulterior recenziile.

Formularul poate fi completat pe site-ul companiei AICI – CLICK, până la data de 30 iunie 2022.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate