Lebădă rănită, salvată de pompierii orădeni

0

Vineri, 17  iunie, pompierii orădeni au desfășurat o nouă misiune de salvare a unei lebede rănite, o operațiune similară fiind executată în urmă cu o zi, în zona Podului Sfântul Ladislau din municipiu.

Astăzi, în jurul orei 11.55, un orădean a apelat numărul telefonului fix al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” (0259/411212), sesizând faptul că un prieten de-al său, aflat la cumpărături la un supermarket situat pe strada Calea Borșului din Oradea, a observat o lebădă rănită, în spatele magazinului respectiv.

Pentru salvarea păsării, au fost mobilizați pompierii Detașamentului 2 Oradea, care, ajunși la locul intervenției, au constatat că lebăda rănită era prinsă între blocurile de piatră de pe malul Crișului Repede, fiind în imposibilitatea de a zbura sau a se mișca.

Pompierii militari au scos-o cu grijă dintre blocurile de piatră și au predat-o pentru îngrijiri de specialitate, unui reprezentant al Direcției Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, sosit ulterior la fața locului.

a transmis ISU Bihor
FOTO: ISU BIHOR
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate