Luptător S.A.S. Iași, dublu medaliat cu aur la campionatul național de karate (IMAGINI)

0

În perioada 09-11 septembrie a.c., la Brăila a avut loc Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, competiţie la care a participat şi Auraş, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, colegul nostru s-a întors învingător: a obţinut două medalii de aur şi două de bronz, fapt ce i-a asigurat un loc în lotul naţional de karate tradiţional şi calificarea la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional ce va avea loc anul acesta, în perioada 18-20 noiembrie, în Slovenia. Astfel, la fiecare probă a acestui campionat naţional, la care a participat zilele trecute, Auraş a făcut cinste profesiei de poliţist, ocupând podiumul:

• Medalia de aur la karate, proba kumite individual;

• Medalia de aur la karate, proba kumite pe echipe;

• Medalia de bronz la karate, proba Fuku-go;

• Medalia de bronz la karate, proba Kogo Kumite.

Acestea nu sunt singurele performanţe obţinute de colegul nostru fiind medaliat cu aur la karate, la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Jandarmilor WORLD POLICE AND FIRE GAMES, din Olanda. Auraş ne-a transmis următoarele:

Am intrat în această competiţie foarte motivat datorită formei fizice pe care o am, deoarece mă pregătesc sportiv la cel mai înalt nivel de mai bine de jumătate de an. Mă bucură faptul că sportul pe care-l practic, se îmbină perfect cu activităţile pe care le desfăşor în cadrul S.A.S. Iaşi. Sportul karate fiind o artă marţială dezvoltată pentru autoapărare, îmi completează bagajul de cunoştinţe acumulat în cadrul serviciului şi totodată îmi dă încredere că voi reuşi să închei cu brio orice misiune alături de colegii mei.

Pasiunea pentru sport o are din copilărie, perseverenţa şi determinarea însoţindu-l în permanenţă în parcursul atingerii excelenţei în acest domeniu. Nu e uşor, dar performaţa se obţine prin depăşirea propriilor limite, prin sacrificii şi efort susţinut şi continuu. Acest tip de pregătire sportivă îl ajută pe colegul nostru în misiunile poliţieneşti, fiind apreciat de şeful său pentru activitatea profesională desfăşurată în cadrul echipei luptătorilor S.A.S. Iaşi.

Informare transmisă de IPJ Iași

Felicitări pentru performanță!

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate