Mobilizare de forțe noaptea trecută pentru căutarea a două femei rătăcite în pădure. Salvamont, IPJ și ISU într-o misiune dificilă, pe ploaie și descărcări electrice (Galerie FOTO)

0

Noua salvamontiști din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au participat seara trecută ca resursă de sprijin, alături de polițiști și salvatori ISU, la o acțiune de căutare-salvare a doua femei rătăcite într-o pădure din zona submontana a județului Gorj.

Salvamontiștii au acționat cu o ambulanta Salvamont cu capacitate de intervenție în teren accidentat, un autoturism de teren și un CUV (n.red: eng – crossover utility vehicle). Accesul în zonă a fost dificil datorită drumurilor afectate de ploaie, echipele de intervenție fiind nevoite să desfășoare pedestru acțiunea de căutare. Zona se afla sub incidenta avertizării de cod portocaliu, actiunea desfășurându-se pe o ploaie foarte puternică cu descărcari electrice.

Persoanele au fost găsite, nu aveau probleme medicale majore, doar o mica stare de hipotermie datorată frigului și ploii, au transmis reprezentanții Salvamont.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate