Mobilizare de forțe pentru găsirea unui copil de 10 ani, dispărut de ieri. Bicicleta și câteva articole vestimentare găsite dimineață pe malul Dunării – A fost solicitat sprijinul scafandrilor

0

În noaptea de 15 iulie a.c., ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 iulie a.c., ora 14:00, fiul său VELCEA ADRIAN IONUȚ, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii şi nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente : înălţime 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În continuarea activităţilor de căutare privind dispariţia minorului Velcea Adrian Ionuţ, în această dimineaţă, pe malul Dunării, în zona localităţii Călaraşi, într-o zonă împădurită, au fost găsite o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia minorului. Echipele de poliţişti aflate la faţa locului au primit sprijinul voluntarilor din comuna Călărași și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Dolj pentru efectuarea căutării, pe mal, în zona pădurii. De asemenea a fost solicitat şi sprijinul scafandrilor ISU Dolj și Mehedinți pentru căutarea în Dunăre, a transmis IPJ Dolj.

Foto: ISU Dolj
telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate