Monștrii chiar există: un bărbat de 53 de ani va sta ani grei la închisoare după ce a abuzat o fetiță încă de când micuța avea doar 12 ani

0

CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE DUPĂ CE A FOST DEPISTAT DE POLIȚIȘTII ORĂVIȚENI CĂ A ABUZAT O MINORĂ

La data de 21 iunie, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au depistat un bărbat de 53 de ani din Racășdia, condamnat de Judecătoria Oravița la 8 ani de închisoare în regim de detenție, pentru viol în formă continuată. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, după ce în cursul anului 2022 au fost finalizate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliției Orașului Oravița sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată și, ulterior, viol în formă continuată.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu în luna aprilie 2022, despre faptul că bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale în mod repetat, cu o minoră pe care o avea în îngrijire și ocrotire, timp de aproximativ 5 ani, de când aceasta avea vârsta de 12 ani. Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Timișoara unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Caraș-Severin

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate