Nebunie totală! Șoșoacă este comparată cu Prințesa Diana

0

Fanii senatoarei Diana Șoșoacă au lansat pe internet cea mai nefericită teorie a conspirației. Aceștia compară scandalul dintre Diana Șoșoacă și niște jurnaliști cu momentul în care Lady Diana (Diana, Prințesă de Wales) a decedat în urma unui tragic accident auto provocat în timp ce mașina acesteia era urmărită de paparazzi.

Fanii senatoarei spun că se încearcă să se scape de Diana Șoșoacă la fel cum s-a scăpat și de Diana – Prințesa, respectiv cu ajutorul presei.

Aceste discuții în spațiul public sunt de natură să îi amuze pe cei care știu despre ce este vorba, dar sunt periculoase dacă se propagă la nivelul populației needucate care ar putea crede că cineva a pus la cale un plan de eliminare a unui senator din România.

Nebunia cu această senatoare Șoșoacă a atins limite greu de imaginat pentru o țară civilizată și foarte îngrijorător este faptul că autoritățile nu găsesc soluții, iar presa exploatează excesiv subiectele de scandal ce privesc acest om politic.

Nu are nimeni nimic cu libertatea de exprimare a doamnei Șoșoacă și nici cu convingerile acesteia, doar că autodeclararea ei ca „doamna de fier a României” și compararea cu Lady Diana seamănă mai mult cu o teorie a conspirației decât cu libera exprimare.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate