O femeie a găsit locuința spartă și bunuri lipsă. Șirul evenimentelor de la momentul „zero” până la identificarea autorului (IMAGINI)

0

La data de 13 februarie a.c., ora 01.50, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, de 24 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în cursul serii, a fost plecată de la domiciliu, iar când a revenit, a găsit locuința spartă.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința apelantei, de unde ar fi sustras 4 laptopuri, în valoare de aproximativ 26.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din comuna Comana, județul Giurgiu.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 18 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.1 Călugăreni, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale si ai Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de executare a percheziției domiciliare, la locuința persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii, fiind ridicate anumite înscrisuri. La data de 27 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri procedurale.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate