O oală uitată pe foc i-a adus sfârșitul: un bărbat a murit intoxicat. Eforturile depuse de către cadrele medicale au fost în zadar

0

În urmă cu câteva momente, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în municipiul Onești, strada Republicii, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență care anunța producerea unui incendiu ce se manifestă la nivelul unui apartament, situat la parterul blocului.

De urgență, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, autoscara, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constat faptul că, incendiul se manifesta cu flacără, la nivelul bucătăriei locuinței, fiind generat de o oală uitată pe aragaz. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompierii militari. Din nefericire, în interiorul locuinței a fost identificată o persoană de sex masculin, care se afla în stop cardio-respirator, fiind intoxicată cu monoxid de carbon. Victima a fost asistată de echipajele SMURD și SAJ, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de către echipajul medical. Nu s-a impus evacuarea locatarilor, a transmis ISU Bacău.

Condoleanțe familiei!

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate