Pecheziții domiciliare în această dimineață, într-un dosar de vătămare corporală. Patru persoane conduse la audieri (VIDEO)

0

La data de 5 mai a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Joița a sesizat prin plângere polițiștii Postului de Poliție Buturugeni despre faptul că, în noaptea de 1 mai a.c., ora 04.30, în timp ce se afla în fața unei discoteci din comuna Buturugeni, județul Giurgiu a fost agresat fizic de către mai multe persoane.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind 4 bărbați din comuna Letca Nouă, cu vârste între 18 și 42 de ani. La data de 25 mai a.c., polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor 4 bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Cei 4 bărbați vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, a transmis IPJ Giurgiu.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate