Pensionară omorâtă cu sălbăticie sâmbătă seara. Victima a fost găsită cu gâtul tăiat

0

Nenorocirea s-a produs în seara zilei de 18 decembrie, în județul Iași. O pensionară în vârstă de 62 de ani a fost găsită fără suflare, cu gâtul tăiat și numeroase alte lovituri de cuțit pe restul corpului. Anchetatorii sunt de părere că agresorul (un bărbat în vârstă de 48 de ani) ar fi încercat să o jefuiască intrând fără drept în curtea femeii. A lovit-o apoi i-a aplicat numeroase lovituri de cuțit, inclusiv la nivelul gâtului.

Din informațiile pe care le avem la această oră, cei doi se cunoșteau, fiind vecini. Bărbatul a fost depistat pe străzile orașului și reținut pentru 24 de ore urmând ca astăzi, 20 decembrie să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor.

„În seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul în vârstă de 48 de ani a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei de 62 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, cu scopul de sustrage bunuri. În curtea casei, acesta a surprins victima, pe care a început să o lovească cu pumnii şi să o împingă în bucătăria imobilului. De aici, inculpatul a luat un cuţit şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv la nivelul gâtului”, a declarat duminică, 19 decembrie 2021, Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru presa centrală.

Se pare că după ce a comis această faptă odioasă, inculpatul ar fi sustras din locuința victimei un telefon mobil și o sumă de bani. Potrivit unor surse, bărbatul are antecedente penale fiind acuzat în trecut de tâlhărie.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate