Percheziții la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale (FOTO)

0

În această dimineaţă, poliţiştii Poliției Orașului Fundulea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în județul Ilfov, la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale, în județul Călărași.

Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Fundulea, pentru audieri. 

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

De asemenea, la acțiuni participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate