PERCHEZIȚII: Un medic fals își promova serviciile pe rețelele de socializare. Cine știe câți pacienți au trecut prin mâinile lui… (FOTO)

0
Foto: captură video cluj24.ro

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Cluj-Napoca este cercetat de polițiști după ce ar fi oferit servicii în calitate de presupus medic estetician fără a deține competențe în acest sens.

Acesta își promova serviciile prin intermediul paginilor de socializare. Polițiștii din Cluj au găsit în urma unor percheziții substanțe utilizate pentru intervențiile estetice și diferite consumabile medicale:

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și ar fi efectuat activități medicale estetice la respectiva locație, fără a deține atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani”, au transmis reprezentații IPJ Cluj, citați de presa centrală.

Falsul medic a fost dus la audieri: În cauză, sunt continuate cercetările, fiind efectuate totodată activități în vederea identificării persoanelor cărora bărbatul le-ar fi realizat respectivele intervenții, precum și pentru stabilirea prejudiciilor cauzate, mai informează IPJ Cluj.
Mai multe informații AICI și AICI – CLICK.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate