Planul ROȘU de intervenție. Tragedie pe șosea: Un copil și un adult au decedat, trei persoane rănite

0
Sursa foto: obiectiv.net

Duminică, 12 iunie, la limita dintre județele Ialomița și Buzău, a avut loc un accident deosebit de grav. Din cauza numărului mare de victime, a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Ialomița.

În jurul orei 17:40, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la accidentul în care au fost implicate două autoturisme și cinci persoane aflate în interior. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, autospeciale, ambulanțe. În sprijin au venit și pompieri din cadrul ISU Buzău, dar și un elicopter SMURD București.

În urma accidentului au rezultat 5 victime (4 adulți și un copil). Două victime(un adult și un copil) au fost găsite în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire victimele au fost declarate decedate.

Celelalte 3 victime au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenție. Două victime au ajuns cu ambulanța la Spitalul Urziceni, iar o a treia victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD la București.

”Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului bucureștean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din mașina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27, respectiv 50 de ani.”, a transmis IPJ Buzău.

La ora 20:30, duminică, 12 iunie, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul rutier a fost reluat în condiții normale, în urma accidentului produs pe DN 2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, județul Buzău.

Potrivit polițiștilor, din impact, unul dintre autoturisme a ricoșat într-un microbuz, fără ca vreun pasager din mijlocul de transport să fi suferit leziuni.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate