Portofoliul COMES este valorificat pe piața din Egipt, un important hub industrial în domeniul energiei

0

Zeci de mii de profesioniști în domeniul energiei din întreaga lume s-au reunit săptămâna aceasta în Cairo, pentru trei zile de networking în cadrul târgului EGYPES.

Compania nemțeană COMES anunță că are o experiență pozitivă pe piața din Egipt, fiind prezentă și în 2024 alături de partenerul său CIS GAZ SA, expert în infrastructura de petrol și gaze. Standul COMES a fost vizitat atât de reprezentanţi oficiali şi ai companiilor private române, precum și de numeroși profesioniști internaționali în domeniul energiei.

În prima zi a expoziției, am avut onoarea de a primi vizita Ambasadorului României în Egipt, H.E. Olivia Toderean, alături de Directorul General al Transgaz, domnul Ion Sterian, și de domnul Dragoș Roibu, Directorul Cabinetului Ministrului Român al Energiei, concentrată pe proiecte de energie în teritoriu, la care mediul de afaceri român este unul dintre cei mai importanți parteneri de import.

Portofoliul nostru de echipamente de proces a fost prezentat în detaliu celor mai importante companii de inginerie și construcții din Egipt, Orientul Mijlociu și Africa de Nord din sectoarele de petrol și gaze naturale, petrochimie și îngrășăminte, asigurând standarde înalte de calitate, competitivitate și termene rapide de livrare.

Suntem încântați să colaborăm cu EGAS pentru dezvoltarea infrastructurii de stocare a gazelor naturale, cu Egyptian Refining Company pentru modernizarea instalațiilor de proces ale rafinăriei, cu Alex Fert pentru liniile de producție de substanțe chimice, Fertiglobe- pentru linia de producție a unui aditiv cheie în reducerea poluării aerului de la motoarele diesel, de asemenea, cu PETROJET pe proiecte ARAMCO în derulare în Arabia Saudită.

Egipt reprezintă acum un hub industrial important menit să răspundă cererii tot mai mari de echipamente din țările din Golf și Africa de Nord.

a transmis compania COMES într-un comunicat

FOTO: COMES S.A.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate