Portretele Irinei, un cadou unicat. Amintiri imortalizate în cărbune sau grafit, pentru cei dragi

0

Irina Cozma este o tânără din Neamț cu un talent care a transformat-o în artist. Absolventă a unui liceu de arte, Irina a ales cariera de grafician, oferind celor interesați idei de cadouri deosebite pentru cei dragi. Pagina sa de facebook Comenzi Portrete – Irina Cozma este o colecție de portrete și nu numai, realizate cu îndemânare și iubire pentru arta desenului.

În speranța că doriți să oferiți unei persoane dragi un cadou frumos sau să imortalizați o amintire, o puteți contacta pe Irina pentru a o cunoaște mai bine și a vă bucura de talentul și creațiile ei.

Sunt Irina Cozma, grafician din Piatra-Neamț. Profesez de 8 ani cu mare plăcere și interes să ofer cât mai multă expresivitate în portretele ce le realizez.

Sunt absolventă a Liceului de artă „Victor Brauner” din 2012. Luna septembrie este o perioada importantă pentru toți, de aceea ofer o reducere de 20% pentru toate desenele realizate pe dimensiune A4.

Celelalte dimensiuni pe care lucrez variază între A5(15×20 cm) și A2 (40×60), prețul stabilindu-l împreună în funcție de numărul de persoane, încadrare și, bineînțeles, mărimea dorită. Vă aștept cu orice propuneri de desene, aștept noi provocări!

Contact:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate