Răzbunare la fostul loc de muncă: 4 oameni împușcați de un român care a vrut să își facă dreptate. Trei dintre ei, în stare critică

0

Scene de coșmar în orașul spaniol Tarragona: un român în vârstă de 45 de ani a pătruns ieri după-amiază în sediul firmei de unde fusese concediat cu câteva luni în urmă. După o discuție aprinsă cu 3 dintre foștii săi colegi, a pus mâna pe armă și i-a împușcat pe toți. A fugit apoi de la locul faptei dar nu s-a oprit aici: a împușcat și un polițist care încerca să îl oprească. S-a închis apoi într-o clădire abandonată refuzând să coopereze cu forțele de ordine. După câteva ore de negocieri fără niciun rezultat, Poliția a luat cu asalt locația menționată și în final, după alte focuri de armă îndreptate spre agresor, acesta a fost capturat.

Anterior acestui gest, românul trimisese o serie de email-uri foștilor colegi în care atașase numeroase fotografii cu el însuși înconjurat de arme, cuțite și gloanțe. Potrivit informațiilor pe care le avem la ora redactării acestui articol, românul avea asupra sa nu mai puțin de 3 arme de foc. Trei dintre victimele sale se află în stare gravă, respectiv critică. Starea polițistului este stabilă.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate