Razie pe străzile orașului: condamnat la închisoare a reușit să se „strecoare” din aeroportul din Cluj. A urcat într-un taxi și dus a fost

0

Seara trecută polițiștii din Cluj au organizat o razie în trafic în încercarea de a localiza un bărbat care aterizase pe aeroportul din Cluj și care, cu mare dibăcie, a reușit să se strecoare printre polițiștii de frontieră. Potrivit presei centrale, bărbatul este originar din Huedin iar la controlul documentelor a fost semnalat ca persoană suspectă. Până s-au dezmeticit autoritățile acesta a reușit să iasă nestingherit din aeroportul „Avram Iancu”, a urcat într-un taxi și dus a fost.

Este căutat la toate ieșirile din oraș, dar nu numai, și la Huedin este dispozitiv de control al mașinilor care intră în oraș”, au declarat sursele citate.

Acesta este căutat de autoritățile britanice după ce a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a deține permis. Din informațiile pe care le avem în acest moment, persoana în discuție are la activ mai multe infracțiuni săvârșite în străinătate.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate