Românul care a nenorocit mai multe femei ajunse în Spania, supunându-le unor tratamente inumane a primit doar 6 ani de pușcărie

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de naționalitate română a fost condamnat recent de Curtea Supremă din Pontevedra (Galicia) la șase ani de închisoare pentru infracțiunile de spălare de bani și constrângere la practicarea prostituției asupra a două românce, una în perioada 2015-2016 și cealaltă în perioada cuprinsă între anii 2010-2011.

Pe una dintre victime acuzatul a cunoscut-o într-un club de noapte iar 3 zile mai târziu creionase deja începutul unei idile romantice doar că lucrurile au luat o întorsătura tragică pentru femeie. Românul i-a propus să practice prostituția – femeia a refuzat – iar din acel punct a început coșmarul: de la amenințări cu răpirea fiicei din România până la agresiuni regulate.

Acuzatul a obligat-o practice prostituția pe Avenida de Vigo din Pontevedra, de la cinci după-amiaza până la trei dimineața, de luni până duminică, obligând-o să muncească chiar și atunci când era bolnavă și însărcinată, în timp ce el locuia în hotelul Boa Vila.

„În perioada în care a fost nevoită să se prostitueze, victima a predat acuzatului toate câștigurile, între 100 și 200 de euro zilnic. În plus, acesta a obligat-o să trimită acei bani în România, fie pe numele său, fie pe numele unei alte „soții”, se mai arată în rezoluția Curții Supreme.

În acest fel, victima a efectuat 38 de operațiuni de transfer de bani către România prin intermediul Western Union, în valoare totală de 7.165 de euro.

Uneori justiția pare într-adevăr oarbă…

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate