Suceava: Un bărbat a fost accidentat de două ori în aceeași zi

0

La data de 22.01.2023, în jurul orelor 13:00, un bărbat de 74 ani din sat/com Dumbrăveni, jud. Suceava, se deplasa cu bicicleta pe DN29 în loc. Salcea, moment în care a intrat în coliziune cu autoutilitară, care circula în fața sa. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Jud. Suceava.


Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.
Biciclistul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.
– informează IPJ Suceava.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:25, bărbatul de 74 ani a fost implicat într-un nou eveniment rutier. Astfel, un bărbat din sat/com Capu Câmpului, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din mun. Suceava, dinspre str. Traian Vuia înspre str. Ana Ipătescu, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 74 ani, care traversa strada prin loc nepermis.


În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 74 ani, care a fost transportat la Spitalul Jud. Suceava.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.
Bărbatul de 74 ani nu a fost fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.
Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal
, mai precizează IPJ Suceava.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate