Surprinși de camerele de supraveghere. Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării a două persoane (IMAGINI)

0

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt (5 acte materiale).

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunea de furt.

Două persoane sunt bănuite că, în cursul lunii mai a acestui an, ar fi sustras casetele cu bani din 5 automate de băuturi calde și îmbuteliate de pe raza municipiului Sibiu.

Cele 5 casete conțineau în total suma de aproximativ 1.400 de lei, însă valoarea prejudiciului creat prin distrugerea aparatelor pentru sustragerea casetelor se ridică la suma de 18.000 de lei.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 00,30, cele două persoane bănuite de săvârșirea faptelor au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate în zona Pieței Rahova din municipiul Sibiu, însă, până la acest moment, nu au putut fi identificate de către polițiștii sibieni.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane să contacteze telefonic Secția Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Sursa: IPJ Sibiu

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate