Tragedie în această dimineață: o mamă și 2 copii au căzut de la înălțime (bloc 10 etaje). Băiețelul de 3 ani și femeia au fost declarați decedați

0

Tragedie în această dimineață în Timișoara, pe Bulevardul Dâmbovița. Un adult și doi copilași au căzut de la înălțime. La fața locului de deplasează de urgență pompierii:

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

Dinamica este în desfășurare – revenim cu noi date.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate