Tragedie pe DN 22A: impact fatal. O femeie de 35 de ani a fost declarată decedată (Imagini de la intervenția pompierilor)

0

În jurul orei 16:50, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu.

În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme.

Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului (femeie 35 ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ pronunțând decesul. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Mai jos, imagini de la intervenția de descarcerare:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate