Tragedie pe Șoseaua Giurgiului: un pieton a fost lovit mortal de un autoturism. Șoferul a fugit

0

La data de 4 iunie a.c., o tragedie s-a produs pe Șoseaua Giurgiului, când un pieton a fost lovit mortal de către un autoturism. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:10, iar autoritățile au fost imediat sesizate de către martori oculari.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic încât a condus la decesul tragic al unui bărbat în vârstă de 35 de ani. Autoritățile au luat măsuri imediate și au anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru a efectua activitățile necesare în astfel de cazuri.

În urma incidentului, conducătorul autoturismului implicat în accident ar fi părăsit locul faptei. Cu toate acestea, polițiștii ilfoveni au reușit să identifice persoana bănuită de comiterea faptei și au procedat la reținerea sa pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, acesta urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără incuviințarea organelor de poliție. Aceștia vor continua investigațiile pentru a aduce în fața justiției responsabilul pentru tragicul accident.

Această tragedie reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic, pentru a preveni astfel de accidente care își lasă amprenta asupra vieților celor implicați și familiilor acestora. Autoritățile îndeamnă pe toți participanții la trafic să fie responsabili și să-și asume în mod corespunzător responsabilitatea pentru acțiunile lor, în vederea asigurării siguranței tuturor pe drumurile publice.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate