ULTIMA ORĂ: A amenințat că se aruncă de la etaj. După câteva momente a alunecat de pe streașina blocului, câzând în gol

0

Moment tensionat în Reșița, pe Aleea Constructurilor: o femeie în vârstă de 22 de ani a amenințat că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuințe.

Detașamentul de Pompieri Reșița a deplasat un echipaj cu o pernă pneumatică și o autospecială de intervenție și salvări de la la înălțimi.

La scurt timp persoana în discuție a alunecat de pe streașina blocului și a căzut în gol de la etajul 4, pe un spațiu verde. Potrivit informațiilor pe care le avem în aceste momente, victima prezintă semne vitale însă este în stare de inconștiență. Echipajul SAJ îi acordă primul ajutor în vederea stabilizării și transportării ulterioare la UPU.

Revenim cu noi date – știre în curs de actualizare.

Comunicat IPJ:

În această dimineață, în jurul orei 08.59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol. Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului. În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate