Un șofer a murit după ce a fost lovit cu o piatră. Incidentul a dus la proteste în această seară, iar Poliția și Jandarmeria se află la fața locului (VIDEO)

0
Foto: captură video

Mai mulți localnici protestează în această seară la Bolintin-Vale după evenimentul în care un șofer a fost omorât cu o piatră. Nefericitul eveniment la care facem referire s-a produs în data de 9 ianuarie, atunci când în urma unui conflict iscat între un șofer al unui microbuz și un tânăr, acesta din urmă l-a lovit în cap cu o piatră. Victima a fost transportată la spital în București însă din nefericire a decedat.

Deși tânărul acuzat de agresiune se află în arest preventiv, oamenii sunt nemulțumiți și cer ca autoritățile să facă dreptate. După mobilizarea trupelor speciale ale Poliției, IPJ Giurgiu a transmis următoarele:

Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orasul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta. În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică. Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate