Val de accidente în câteva ore. Mai multe persoane transportate la spital (IMAGINI)

0

Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în cursul zilei de ieri, 11 iunie ac. sa intervina la doua accidente rutiere soldate cu mai multe persoane rănite ușor.

Primul s-a produs in localitatea Lapusata, sat Zarnesti unde doua autoturisme au întrat in coliziune. La fața locului au acționat doua echipaje de intervenție, o autospecială de interventie de la Garda de Intervenție Maciuca si încă o ambulanta SAJ. In urma impactului, 3 persoane au fost monitorizate de catre echipajul SMURD, intre acestea, una fiind transportata la spital pentru investigații suplimentare.

Încă un accident rutier s-a petrecut in Râmnicu Valcea, pe strada Straubing unde un autoturism a iesit in decor. A rezultat o singura victima, un minor aflat în autoturism, acesta suferind un atac de panica. Acesta a primit îngrijiri medicale preliminare la fața locului.

Un alt accident a avut loc în această dimineață, la ora, 07:49, in municipiul Ramnicu Valcea, pe strada Copacelu un autoturism ieșind în decor. In urma accidentului, au rezultat doua victime, ambele cu leziuni, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri și investigații. În toate cazurile, se efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs, a transmis ISU Vâlcea.

Imagini de la accidentul de pe strada Copacelu:

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate