[VIDEO] Cameră de hotel devastată la propriu de turiști cu „prințipuri”: „Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață!”

0

După cazul intens mediatizat al unei pensiuni din București care a fost distrusă efectiv de un grup de turiști în noaptea de Revelion, a apărut și continuarea, de data aceasta în județul Bacău. Reprezentanții hotelului Dobru din Slănic Moldova au postat consternați (pe bună dreptate!) pe pagina de Facebook un videoclip care se vrea a fi o radiografie a celor 7 ani (lipsă) de-acasă:

Turist în România…Ce ai putea comenta?!?!S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primesti, te reclamă pentru rasism; dacă-i primesti, suporti consecințele…PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ in „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!

Reprezentanții unității de cazare susțin că rezervarea a fost făcută de pe un număr din Marea Britanie.

Ne mai surprinde faptul că suntem văzuți și tratați prost peste hotare? N-ar trebui. Dacă în propria ta țară ești capabil de asemenea gesturi, atunci orice altă concluzie este absolut inutilă.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate