(VIDEO) Dacă asta înseamnă amuzament, înseamnă că avem probleme serioase: o tânără s-a filmat înțepând prezervative într-un supermarket

0

E greu de înțeles ce zace în cotloanele minții unei persoane care alege să procedeze într-un asemenea mod și nu oricum, ci cu „auditoriu”. O tânără s-a filmat înțepând prezervative într-un supermarket, punând ulterior cutia înapoi pe raft ca și cum gestul ar fi fost unul extrem de firesc, fără niciun fel de consecințe ulterioare.

Totul s-a întâmplat într-un magazin Auchan din Sibiu iar filmarea de care „duduița” pare teribil de mândră a fost urcată pe TikTok. Reprezentanții magazinului, citați de publicația reporteris, au declarat următoarele:

Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca.”

Fără cuvinte…

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate