VIDEO/FOTO: Autoturism lovit de un tren de marfă, în această seară [ACTUALIZARE]

0

Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui autoturism lovit de un tren de marfă, pe o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Țițești.

Nu sunt victime, șoferul s-a evacuat din autoturism, transmite ISU Argeș.

Țițești: evenimentul rutier petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere va fi protocolat ca tamponare de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni. Conducătorul auto, bărbat de 62 de ani, din Țițești, singurul ocupant, a reușit să iasă din mașină înainte ca aceasta sa fie lovită de un tren de marfă. Revenim cu date (IPJ Argeș).

Vom reveni cu date legate de dinamica producerii evenimentului.

UPDATE IPJ:

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84 Bucșenești Lotași, de pe raza localității de domiciliu, dinspre DN 73, _la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului_, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tren de marfă, care se deplasa pe ruta Pitești -Câmpulung. Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare. În urma abaterii constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, _totodată fiind aplicată măsură complementară de 6 puncte penalizare.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate