VIDEO/FOTO: Grav accident pe A1 – Două autoturisme strivite între 2 autotrenuri. Șoferii au murit

0

Grav accident rutier pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul de mers către capitală. Sunt implicate două autotrenuri și două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU BIF cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD. Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto. Din primele informații, sunt două persoane încarcerate, inconștiente. Este vorba despre conducătorii auto. Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite.

Potrivit ultimului update transmis de reprezentanții ISU Giurgiu, conducătorii celor două autoturisme au fost declarați decedați:

Din nefericire, pentru conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața. Precizăm faptul că, ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat, care a fost ușor avariat. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate